Den Haag-Leidschenveen is n van de VINEX locaties van Den Haag en is gesitueerd ten noorden van de A12 en ten oosten van de A4. Daarmee ligt het tussen Leidschendam en Zoetermeer in, ten noorden van Ypenburg.

vanuit Den Haag en Utrecht
Neem de A12 of A4 richting Amsterdam. Neem na het prins Clausplein de afslag Leidschendam. Op de borden staat Den Haag - Leidschenveen al aangegeven. Ga bij het stoplicht aan het einde van de afrit linksaf en volg de aanwijzingen voor binnen Leidschenveen.

vanuit Amsterdam
Neem de A4 richting Den Haag. Na Leiden volgt een lang recht stuk waarbij de A4 opsplitst in de A13 richting Rotterdam en de A4/A12 richting Leidschendam/Den Haag/Utrecht. Hou rechts aan en volg de A4. Neem na 300m meteen de afslag Leidschendam. Daarbij staat Den Haag - Leidschenveen ook al op de borden aangegeven. Ga bovenaan het einde van de afrit rechtsaf bij de verkeerslichten. Je rijdt dan over de A4 en komt bij stoplichten waarbij je rechtdoor gaat. Volg de aanwijzingen voor binnen Leidschenveen.

aanwijzingen binnen Leidschenveen
Rechts zie je het rijkswaterstaat gebouw, links het EDS gebouw, je komt na 50m bij de volgende verkeerslichten. Ga hier rechtdoor. Volg de weg. Na twee stoplichten gaat de weg naar beneden. Ga bij de volgende verkeerslichten linksaf (aan de rechterkant zie je de Digros).
Je rijdt nu de woonwijk binnen. Volg de weg (deze maakt een scherpe bocht naar links), waarna je over een brug komt. Ga over de brug rechts en meteen links de de Jacobsmantelstraat op. Rij nu door totaan de kruising. Het is dan het huis op de linkerhoek vr de kruising. Aan de rechterkant zie je een grote school aan de overkant.